Şehit Öğretmen Hamit Sütmen Anaokulu
Battalgazi Mahallesi Bosna Bulvarı Sarısu Sokak No3 Sultanbeyli / İstanbul

VİZYON

Mevcut kaynakları en verimli şekilde kullanarak,bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık,çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun,metotlu çalışan sürekli olarak gelişen ve yenileşen bir sonraki eğitim kurumuna hazırlanan maddi ve manevi bakımdan donatılmış,insani değerleri önemseyen,kendini yetiştirmiş,etkili ve nitelikli,çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Türk Milli Eğitimin amaç ve ilkeleri doğrultusunda,Türkiye Cumhuriyeti anayasasına ve demokrasinin ilkelerine bağlı,birey olma bilincini kazanmış,sosyal,kültürel,eğitsel,bilimsel,sportif ve sanatsal etkinliklerle milli kültürümüzü benimseyen ve yayılmasına yardımcı olan bireysel ve toplumsal sorunları tanıyan ve bu sorunlara çözüm yolları arama alışkanlığı kazanmış iyi ve mutlu yurttaşlar yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :İKİLİ

İKİLİ